När jag ser skönheten i en ensam blomma klart


Allt är så himmelskt vackert, men ibland glömmer jag bort det. 

Men det spelar ingen roll.


Det är nu jag har chansen att ändra mitt liv. Det är nu jag kan välja att leva i hopp,  och vara tacksam för allt som händer runt omkring mig. Älska den jag är utan gränser - förstå att jag inte alltid är perfekt, men att det just är det som gör mig så underbar.

Jag kan välja att vara fri.Att bo i en egen lägenhet så långt bort från mitt hemland jag kan komma, har fått mig att tänka mycket på vem jag egentligen är och vad lycka och glädje kommer ifrån. Det känns som att ju mer jag funderar över det, desto mer klart blir svaret: om jag gör det jag vill - av inspiration, passion och inre drivkraft, då kommer jag att nå mitt eget himmelrike, och allt som jag en gång tyckt varit en plåga, blir något jag inte alls oroar mig över längre.


Det som är det bästa, är att det finns där inom mig hela tiden. Det är bara jag själv som väljer om jag vill se skönheten i en ensam blomma klart och le under ett regn av droppar i regnbågens alla färger.

Jag vill se skönheten. Och jag ser den. Jag ser ljuset i förbipasserande vackra japanska tjejer när jag går till och från skolan, jag ser solskenet i de äldre människor som pratar och skrattar med varandra i parkerna. Glädjen omfamnar mig när små skolbarn springer runt och leker i mitt bodstadsområde.Det finns saker jag skulle kunna vara så rädd och ledsen över.

Men det handlar om hur jag väljer att se det. Det handlar om att jag vet att ingenting utifrån behövs för att jag ska hitta mitt glödande jag, som går genom livet som en vinnare och en man fylld till bredden av kärlek.


Allt älskande, glädje och frihet finns inom mig hela tiden.


Nu ser jag det.

Nu ser jag hur underbart allting är - människorna, naturen, staden.


Tack, nu är jag hel.


Ane Brun - hon vet hur man förmedlar kärlek.

Kommentarer
Postat av: Pia

Härligt att du har det bra!! Men jag vill se bilder på allt det vackra du skriver om! ;o)

2009-02-16 @ 19:03:34
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Tottoro

Fint inlägg.. Det gav mig flashbacks.. Kom att tänka på ljuset som är på vintern i Japan. En vinterdag i japan med klarblå himmel är rätt underbar. Bara strosa runt i betongdjungeln, dricka varmt kaffe på burk, människorna på cyklar som är på väg någonstans... Jag måste tillbaka... fort!

2009-02-16 @ 21:14:23
Postat av: Minos

Tjena jonathan! Ingen aning om du vet vem jag är, men jag har klickat in i bloggen nu ett tag, du skriver fett grymt! Det är hur coolt som helst att du har flyttat till Japan! Keep up the good work, jag kommer fortsätta läsa :) Ha det bra / Minos Papadogiannakis

2009-02-25 @ 17:07:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0