Nyckeln till frihet


Jag kan få precis vad jag vill.

Jag har oändlig potential.

Kärleken, och livet, känner inga gränser.Det har slagit mig att jag verkligen skapar mitt liv utefter hur jag tänker. Allt går ju att se positivt, och alla tankar går att göra till lyckönskningar och optimistiska framtidsvisioner.

Jag sa till mina kompisar i ettan på gymnasiet att "jag kommer garanterat att flytta till Japan efter trean. Inte bara en kort resa, utan för en längre tid".

Titta på mig idag. Jag sitter här i ett litet rum i Asakusa i Tokyo, och jag lever faktiskt min dröm. Varje dag. Visst, jag hade säkert kunna ha det hur bra som helst i Sverige också, men det är inte det som är poängen. Det jag vill säga är att jag har fattat att jag kan göra precis vad jag vill, bara jag tror på det, visualiserar det och genomför det med massor av inspiration och passion.

Mitt liv är menat att vara ett nöjesfält. Kanske med vissa farliga och läskiga attraktioner ibland, men på det stora hela någonting fyllt av glädje, skratt och njutning.Det kom till mig idag. Som alltid, på väg hem med tunnelbanan. Den här gången på Yamanotelinjen, efter ett rep med Hello Monster.Så jag går runt bland alla skyltar, reklamer och traditionella monument, och bara ler. Ler åt hur bra allt är ordnat. Ler åt att jag, och alla andra människor, är framtiden.
Vi kan välja att göra det vi vill och sprida kärlek i världen.

Tokyo är min dörr, och hela livet min nyckel till frihet.


Shibuya crossing - en av nycklarna till frihet.

Kommentarer
Postat av: Tottoro

Fan vad härligt att du insett att DU har kontroll över ditt liv. Det handlar om att våga vilja, och våga förverkliga sina drömmar. Att våga kasta sig ut, och riskera att bli besviken. Det ger så mycket. Ditt liv är ditt liv, och dina drömmar dina. Allt kanske inte alltid blir som man tror att det ska bli, men saker och ting brukar alltid bli till det bättre om man vågar prova nya vägar. Visst är livet underbart ibland.

2009-01-25 @ 15:37:27
Postat av: Pia

Det ska bli så spännande att få följa dig.. Att åka till Japan är en stor dröm för mig!! Kanske får jag uppleva lite genom din blogg.

Ha det gott!

2009-01-25 @ 17:05:35
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Anonym

Så jäla cool. Satt och tittade igenom iTunes biblioteket och hittade dina låtar. Du är ju så cool.

2009-01-25 @ 21:16:21
Postat av: nicholas"Jag kan få precis vad jag vill. "- law of attraction ; )

2009-01-25 @ 23:58:07
Postat av: Jonathan Hedtjärn

Totte:Tack för dina ord, du har ju så rätt. Och som jag sagt innan, du är en av inspirationskällorna till att åka hit. Så all ära till dig.Pia:Tack, vad kul att höra. Jag kommer att försöka skriva lite varje dag, så vi får se om du blir ännu mer sugen på att åka hit sen ;)Okänd:Oj. Tack så otroligt mycket. Jag säger bara det jag känner, liksom.Nicholas:Har lyssnat på "The Secret"-ljudboken på iPoden i ett tag nu. Så sjukt bra budskap.Hoppas allt är grymt bra med dig i Sverige förresten!

2009-01-26 @ 12:29:16
URL: http://jonathanhedtjarn.blogg.se/
Postat av: nicholas

verkligen galet bra budskap nått som alla skolor borde införa som obligatoriskt! : ) Ahrå de e jätte bra med mig! hoppas du hare jävlit kul o träffar nya människor etc i japan! :) take care

2009-01-28 @ 16:38:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0